Tuesday, 3 March 2015

TIFO ekk???

Salam Pahang Power..

Aku nak direct to the point dan ini adalah kenyataan rasmi pasal tifo EA yang dirampas.

Cerita dia macam ni, EA buat tifo gurau manja, gambar tifo bocor tersebar sebelum game, bawak masuk stadium, tifo kena rampas. Kena rampas ekk, tifo EA kena rampas ekk, hahaha padan muka EA buat tifo pastu kena rampas ekk ekkk eekkkk..

Ingin dimaklumkan disini bahawa projek perancangan tifo kali ini telah dirancang dengan rapinya. Kita nak troll seluruh Malaysia biar semua nampak dan buka mata bahawa EA bukan seperti yang dicanang-canangkan digembar gemburkan oleh orang-orang sana tu secara membuta tuli. Alaaa padan muka tifo kena rampas ek ekkk ekkk..

Kami sengaja merangka plan untuk bocorkan gambar tifo tersebut terlebih awal untuk bereksperimen dengan situasi. Ya tifo itu sememangnya direka sebagai medium provokasi untuk pihak lawan dan kami jujur tulis suci murni menyatakan itulah tifo paling provok yang kami reka khas untuk pasukan khas itu sahaja. Dan seperti yang kita semua tahu bahawa sebarang bentuk banner atau tifo berbau provokasi adalah menjadi satu kesalahan dipamer di stadium dan akan dirampas oleh polis serta akan dikenakan tindakan. Ternyata disini dengan tersebarnya gambar tifo itu, pihak polis telah merampas tifo itu sebelum bermulanya perlawanan. Ya salah tetap salah dan pihak polis telah memainkan peranan mereka. Terbukti disini bahawa pihak FAM dan polis tidak berat sebelah. Mereka merampas banner tersebut dari kami di stadium kami sendiri sebagai tuan rumah. Walhal seluruh alam tahu bahawa kami 'anak emas' FAM kenapa layan kami begini, kenapa rampas tifo kami? Padan muka tifo kena rampas ek ekk ekkkk..

Kejadian di Stadium Darul Makmur yang mana tifo gergasi EA yang berbaur provokasi dirampas menjadi bukti bahawa kesalahan adalah kesalahan dan tiada unsur berat sebelah dalam tindakan yang diambil oleh pihak polis dan FAM.. Padan muka tifo kena rampas ekk ekk ekkkk..

Persoalannya disini, mengapa di Stadium Larkin, sebuah tifo gergasi dengan jelas menunjukkan manusia ciptaan Tuhan yang dikacuk dengan anjing sebagai provokasi kepada kami dibenarkan untuk dipamer? Siap camera TV pelbagai sudut boleh fokus lama lagi dan tiada sebarang tindakan diambil. Bagaimana tifo sebesar itu dibawa masuk tanpa sebarang pemeriksaan? Sebuah stadium bertaraf dunia dengan marshall stadium yang segak disekeliling stadium boleh terlepas pandang tifo provokasi itu? Adakah tifo gergasi itu turun dari langit dan terus terbentang di stadium. Adakah ada pihak paling tinggi dewataraya campur tangan dan mengeluarkan arahan untuk membenarkan tifo itu dipamerkan? Atau idea dari pengurusan dan menggunakan penyokong sebagai medium pengantara? Dah subsidi pelbagai benda takkan tolong pegang tifo sekejap takboleh kot ye dak.. Tifo kena rampas ekk ekk ekkk..

Jadi siapakah anak emas yang sebenar ekk eekkk ekk? Atau ada anak subsidi yang lebih jaguh ekk ekk ekk? Renung-renungkan dan selamat beramal.

SIAPA MENANG EK EKK EKKK....

-as-

102 comments:

Anonymous said...

"Kami sengaja merangka plan untuk bocorkan gambar tifo tersebut terlebih awal untuk bereksperimen dengan situasi. Ya tifo itu sememangnya direka sebagai medium provokasi untuk pihak lawan dan kami jujur tulis suci murni menyatakan itulah tifo paling provok yang kami reka khas untuk pasukan khas itu sahaja"

jadi maknanya betul la EA ni Ultras yang dibina oleh FAM dan sekutunya?Jadi betul la selama ini ada link antara EA dengan FAM?Jadi betula EA ni Ultras penjilat FAM?Jadi betula selama ni ape yang EA buat termasuk bakar suar memang dah ada perancangan dengan PBNP dan FAM?

owww patutla ape yang EA buat takde tindakan...tq atas penerangan

Anonymous said...

ekk..ek..ekkk...
kepala bana ko EA..tifo macam gampang..tak payah nak spin citer...dirancang RAPI tok abah aokmer..Ateras FAM mmg sakai..mentaliti ulu jubo...kalo berkawan ngan tenuk pon 5tahun dh blh ckp..berkawan ngan aokmer 5tahun hancur sekelip mata..ek..ekk..ek..

Anonymous said...

ni la dajal...amik statment sekerat2.... bodo... amik full statment 2 bace dengan tenang... fitnah dajjal mmg suke putar belit kenyataan org demi diri sndri

LEMBING AGENCY said...


Padan muka kalohh...

Anonymous said...

Kerah tenaga komrad for nothing, tifo yang konon kata cantik? Asalnya nak buat babi jadi gambar lain.. Tolonglah kami rasa lucu penulisan di atas

Anonymous said...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Lawak giler kaber linenya.

Giler punya Lawokkk dah ni HAHAHAHAHAHAHAHAHAAA...

tu jer mampu aku komen,

Selain orang bodoh yang menghuni bumi Malaysia, Orang yang bijak pandai juga ada menghuni sama, Jadi berpada-padalah bila mahu menutup silap. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Karekaz said...

perbincangan sulit EA dgn FAM dah janji benarkan bawak masok tifo beso boeng 777 tapi last2 kene rampas gak sebab kantoi dgn org luo sebelum siap dicat...tu fakta.

Anonymous said...

padan muka kalah

Anonymous said...

Lucunya , kahkah . .pandai btol spin cita ek ek ek puii!!!!

Anonymous said...

sejarah format diubah untuk menyelamatkan sang gajah masuk ke liga perdana tidak boleh ditutup dengan pelepah kelapa, masihkah dikau ingat alteras fam

HA said...

Kesian bangsa2 Subsidi..otak dah xleh trima kena troll tahap tertinggi..kahkahkahkah.. Orang cakap, Duit yang banyak pun xkan boleh beli otak yang genius..dalam EA ada Genius Troll department..korang mana tau..sedut subsidi je tau..kikikiki

Anonymous said...

Lu orang bakar flare dari tahun lepas hngga ke tahun ni 1sen haram pun tak pernah kena denda. Apasal FAM backup LU orang??. FAM tak tau sampai sekarang siape bakar... Bodoh piang! Butoo FAMEA ADIK BERADIKKK!

Anonymous said...

Datang dah puak2 meroyan komen kat sini..klu dh nama busuk hati brooo..bg penerangan cmne pon korg xkan trima..tp hakikatnya korg phm tp sngaja2 wat xpaham ngan kata2 EA ni...

JDT tak pergi jauh... hahahaha said...

diamkan je... diorang ni memang la da kalah terpaksa la cari point lain... hahaha ! ame penalti nk score, x gol... hahaha!

ShaRu BanZai said...

nak cover malu la ni haha. pui.. la EA. EA HANYA MAHU KEJAR RATING DAN PROVOKASI DILAMAN SOSIAL. NAMPAK TAK ?

Anonymous said...

Bro...tahun lepas pbnp byar saman 70k sbb bkar flare...klau xtau cerita jgn main sembur je...nak becak tu pndang2 sikit...jgn buat bijak mcm bro tu tau semuanya...Allah bg otak sruh bfikir...ni lah jdinya bila iman tidak lg mnguasai dri...

Anonymous said...

Hahahahaha.. sib baik x boleh post print screen acah top boy dah retired jd photographer pastu joined semula bila alteras FAM dah up koyak hi hi bai bi.. hahahahahaha

Jap. Apa masalah top boy retired dengan capo Jbtn Kesihatan power nok haram ni?. Cerita dalam selimut mmg suka canang satu dunia ehh?. Ehhhh..

Anonymous said...

boring

Anonymous said...

bila tengok player masing2 bagi semangat, tak kira dari negeri mana pun, rasa macam malu je dengan perangai kita, bila nak berdamai ni? baik johor baik pahang, cubalah berhenti provokation begini, boring lahh

Anonymous said...

Buat tifo untuk famb...tapi kenape EA senak eerkkk..errkk..errkkk
Acah2 bukan anak emas....errkk...eerrkkk
Kes suar kat mne erkkk...errkkk...
peram dlm file errkk...errkk....
Jdt kalahkan famhang dpt piala sumbangsih
Famhang kalahkan jdt belum tentu dpt piala Fa erkk errkk erkkk...

Promessa Boutique said...

Siapa menang ekkk ekkk ekkkk hahaaha 😁

Anonymous said...

kahkahkahakahkahkahkah.


Ultras paling hati tisu.. nak cover malu la tuuuuu... kat sini cakap lain... kat page cakap lain..wakakakaka...

Anonymous said...

Kontol dh ditatapi umum, lg mau kaver pakai kertas turas... kahkah mmg kompom la sekeluarga bangang

Anonymous said...

Ada gak sakai jubor dan taik dlm ni... Hahaha... Dh kalah, kalah la weh...

Cokolate Susu said...

Kah kah kah
Selamanyea bebal...
Stakat ko nk bodoh kn budak2 blh laa..
Pandai ko nk spin kn..

Anonymous said...

Ape ni spin2 crita ork ooorkkk oorrkkk...kelakar sangat penulisan ni ork orrkk orrrkkk...cover taik kucing ork orrkkk orrkkkkk...pork!!

Anonymous said...

Jadi betul la EA = Pahang = FAM? Jadi btol la tifo kena rampas tuh sekadar lakonan nak tunjuk EA bukan anak emas FAM? Lakonan terbaik EA! Boleh dapat award FAM! kehkehkeh

Anonymous said...

DAH MALU KANTOI TU KANTOI JELAH LAHANAT!!!! HAHAHAHA KASI GELAK RAMAI2..PENYOKONG XLEH TERIMA TIFO KENA RAMPAS..ALIH2 TUDING JARI STADIUM LARKIN PULAK EKK EKK EKKK? KENA RAMPAS TU FAM NAK COVER MALU LA SEBB KORANG BODOH SANGAT KANTOI AWAL2..HAHAHAHHA

Anonymous said...

Mne x senak bro...kepala fam yg korang buat tu bkal raja negeri kiteorg...agak-ii la...

Anonymous said...

nmpk sngt mental koyak ni, hahaha

Anonymous said...

hahhahahahhahah....spin abh kau...boys of speaker/subsidi

red giants said...

Hahahaha kelakarnye elephant army ni... ayat macam politik... yelaaa negeri najib kan 2 kuat politik.. hahahaha.. ayat putar belit mcm BN... sudahlah.... satu malaysia tau korg x kene denda sbb bakar flare... smpai skrng senyap.... hahaha

Anonymous said...

hogohgohgohgohgohgoh..erkk erkkk orkk orkkk. goh goh goh goh goh, okk okkk orkkkk ekkkkkkkk ekkkkkkkeeeeekkkkkkkk eeeeekkkkkkkk hogohang hogohang oorkkkkk orkkkkkkk erkkkkk

Anonymous said...

Tak matang sungguh komen sorang2...

Anonymous said...

aokkk aokkkk koiiiii koiiii ikan koii, aokkk laokkkkk laokkk laokkkk, aokkkkk, aokkkkkk, eekkkkkk, orkkkk orkkkkk, yee orkkkk. koiii koiiii kahh kah kah kah kuh kih koh keh. ekekekekekeke, kimochi, kimochi, kimochi...kuhkuhkuhkuh, kukukakakakikukaku, biawakbuaya biawakbuaya biawakbuaya,

Anonymous said...

ahh..pusing ceriteee

Anonymous said...

gapo dio gak. hmm

Anonymous said...

hahahahahaha.. selain org bijak, ada juga orang bodoh dalam dunia nie :

1) taklimat polis jam 4.30pm .. korang semua mula corteo jam 5.30pm.. siapa yg jaga tifo dalam stadium waktu polis g check kat giant flag tue?. =)

2) kesian budak Kolej Shahputra yang tukang jaga 3 keping tifo korg. dah la kene marah, nak kene tangkap lagi pulak tu, nasib baik dia buat muka sedih nak nangis lepas kene sekolahkan, dapat la lepas dr kene tangkap.. =)

3) korang hantar top boy yg dah retired konon2 jd photographer tu ttba datang balik join curva lepas EA UP, g jumpa Pegawai konon nak tifo tu balik, baru korg tau kan arahan FAM suruh rampas !!.. sebab tu koyak kan padahal FAM dah bg kebenaran.. hehehehe

4) sebagaimana korg aktif mendelete kat tweeter, harap curator blog korg pun sama aktif memantau komrad2 nak amek SPM kat Pekan tu.. selamat Berjaya Anak Emas FAM !!.. = )

Anonymous said...

Tifo kasi lawa siket..macam budak2 mewarna je..mintak orang tu ajarkan..ala orang tu.."saya sedang menyiasat penyokong mana yang membakar suar"..ehh

Anonymous said...

Main bola sampai penalti,
Sepak tak gol..
Kikiki

Anonymous said...

bayar berjuta pun klu penalti xmasuk wat pe.. klu dah keturunan beruk berjambang main bola apa pun xboleh.. pisangh.. puii.. nk jolok pisang dlm FAM xleh... kluar baris la.. puiii

Anonymous said...

Kalah weiiiiii ..... Penalti X masuk weiiiii ...... Padan Muka weiiiiiii .....

Anonymous said...

Pemain beli mahal mahal ... sepak penalti pon x masuk .. tu la pasal banyak sangat bagi SUBSIDI ........

Anonymous said...

Abang JAMBANG ... Kasi "flying kick" la satu kali sama itu tiang bendera .... ada beran ????????

Anonymous said...

Team MUSANG BERJAMBANG ... Korang tunggu la sampai BABI BERTANDUK baru boleh menang .......

Anonymous said...

Main home menang pon penalti nak bangga ke..?? 90min + 30min draw la weyh. Penalti ni menang atas faktor naseb je. Then pasal TIFO. Kenapa nk coverline lg EA. Bukan korang Ultras ke..?? Ultras tanpa TIFO mcm nothing. Cuma segelintir puak korang BODOH. Belum game da publish. Nak cari nama sgt la tu. And Pasal TIFO anjing oleh BOS.. rase da sedia maklum smua.. Bukan ditujukan kpd org perseorangan.. ditujukan kpd 1 organisasi yg x telus. Kenapa korg masih nak terase wahai ultras2 power EA. Pergi search TIFO ultras oversea hentam UEFA or FIFA.. lg teruk kot.. Come on. Jgn kuarkan statement mcm ni.. Teruskan je berjuang as ULTRAS. And pasni nak kuarkan TIFO diam2 senyap2.. Tau2 nak game bentang pastu ada puak sentap. Hahaha. Peace Yaw

Anonymous said...

Pehh kaki pusing putar belit level 99999999999999999999
ni kalo cite kat puak2 aokmer mmg buta2 percaye sahih xdpt disangkal lg
Taik gajah tuh kalo da dpn hidung pon aokmer2 kate wangi

Anonymous said...

Ade nama bakal raja negeri korg ke kt tifo tu?? Nametag tu tulis FAM kot..

Anonymous said...

Ultras tanpa TIFO mcm nothing katanya. yang takut nk bakar flares dlm stadium ape citer ?

Anonymous said...

Pergi sstadium tgk JDT... tp jdt kaloh....hahahahaha

Anonymous said...

ni bkn masalah siapa mng siapa kalah la bedul.. ni masalahh otak letak kat bontot.. cerita nk spin je... sakai nk mampos..

Anonymous said...

Mohon simpan sikit bodo tu bawak ke anak cucu...maluuu oiii...hahaha

Anonymous said...

Sape kate x bakar. Korg nampak ke x bakar?? Mase corteo bakar. Habis game bakar. Cuma x nak kt dlm. Buang duit kat FAMB wat ape?? Saman saman saman. Puak2 korg xpe lah. Bakar paling2 70k je kuar. Tu pon lepas berpuluh kali siasatan mendalam segala ilmiah. Puak kami bakor siasat 1 hari je.. kuar da saman. Hahaha. So nak main bakar xpyah kasi FAMB nmpak. Nmpak x bijak??

Anonymous said...

G mampus la.kau

Anonymous said...

dah2la tu...jgn menang sorak tanah abis kena gadai..byk dh tnh terlepas kt bangsa asing tu...xsedar2 lg ke??? jb dh mcm singapore no. 2dh.

Anonymous said...

Ni mat balaci jambang. Subsidi lancau

Anonymous said...

Bodoh..mng mst bngga..lwn tim star cibai jubo dn taik..duit abih juta beliplayer tp kalah..boy subsidi x reti pyro ke..kahkahak..

Anonymous said...

HAHAHAHA YANG NI LAWAK!

Anonymous said...

HAHAHAHAHA YANG NI LAWAK!

Anonymous said...

BUAT TIFO PENAT PENAT, TIFO KENA RAMPAS. #RESPECT FROM JAMAICA

Anonymous said...

Pembangunan ada ramai plak puak2 sana mai sini kerja. Awat x stay ja kmpg. Keja ja kt kmpg. Oh lupa. X maju.. x bgn2.. tu pon lg nk mengata org. Sapa patot sedaq diri..??

Anonymous said...

Kesian ek kalau ckp tanah jb tergadai. Tau x pembangunan?? Tau x pajakan tanah. Igt senang2 leh bg tanah kt bangsa asing. Tau x pajakan utk pembangunan. Lepas bape tahun tanah tu smua jadi hak milik kerajaan negeri Johor balik. Sape untung?? Dpt tanah balik plus dpt pembangunan. Kesian ek. Belajar la ekonomi kasi habis dulu. Jgn jdi sakai sgt. Org bersorak ang bersorak. Org kutuk ang kutuk tp serupa tin 0. Phuii.. puak ang gak ramai dtg sini cari rezki.. tlg lah sedar

Anonymous said...

Pergi stadium nk tayang tifo ek
tifo kena rampas ek
kekekeke

Anonymous said...

Maaf bertanya. Anjing hitam putih tu maksud nya apa yaa??

Apa apa pon. Jdt sudah kalah. Kah kah kah.

Anonymous said...

sbb tifo dah kantoi...org ramai dah tahu bro...cuba x kantoi...confirm tifo tu dah terbentang luas dlm stadium... benda salah, bila dah kantoi, kalau x kena rampas, nanti org ckp apa pula kan...

Anonymous said...

Taon nie dah mnang 1piala rogol Phg 2 gol x brbalas ! Team Gajah Pink mnang penalty ado piala ?

Anonymous said...

team mana yg kalahkan pahang masa piala sumbangsih hari tu?

Anonymous said...

Maaf ckp..anak Anjing hitam putih pakai mafla kuning tu ape maksud die?? Tu tuju kat fam jugak ke?? Lu pikir sendiri kenapa org Pahang marah..

Anonymous said...

Nak tanya anak anjing hitam putih tu Ape maksud.? Fam jugak ke?? Sebab tu org Pahang marah.. Tolong jawab ye.. Jgn jd bangang sgt..

Anonymous said...

Jd kompom la EA balaci fam...siann...

Macaii ropanyaa...

Anonymous said...

Ingat2.... gajah tutup dgn niru...

Tesembul jubo gajah keluor...

Anonymous said...

70k ke 70hinggit.... cuceta...

Anonymous said...

Jdt saja wat kalah. Nak bg jdt II smgat kejar FA cup. Itu yg TMJ brief sblm game. Tp kalu mng kira bonus. Boleh jual game lain. Tgk line up player pon tau jdt main utk training jaa.

Anonymous said...

Detektif conan ada d mana2 .. talibarut komunis pong ado ! Hahaa gigih menyiasat ! Udah2 la ultras subsidi besuara , komen kemain ag memasing !!! Membabikn org je kt jri korg tu , player jdt ngn pahang rilex2 je mngeteh keyboad warrior memasing mcm gampang komen ! Bp la dorg bayo kt paparazi tu sme .. hahahaaahaa yg penting dh kalah byk bunyik plak ! Merate page pahang dorg ade ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek ek

Anonymous said...

Trolololo. Apa apa jelah EA. Engkorang nampak macam dah cinta betul kat JDT sampai ulang "ek ek ek" tu banyak kali. /smirks/

Anonymous said...

Resit ada? Keratan akhbar ke? Nak jugak bukti.

Anonymous said...

Kalah pun takdelah bagi macam2 alasan kann. EA menang tapi kantoi tifo, 1001 satu alasan spin dia terangkan. Kehkeh. Dengar kata ada perjanjian dengan FAM tapi dikhianati. Pa cita?

Anonymous said...

Haha,,tifo da kantoi pndai buat alasan,,,cover malu ke der,,,huhu,,,sakai2 fam,,damn

Anonymous said...

Haha..spin lak dia..kikiki

Anonymous said...

Spin si sakai spin. 4s. Anak Emas si botak gondol.

Anonymous said...

dah kantoi buat cara dah kantoi :3 xyah nk spin cerita mcm bodo :v haha. lawak bruh ~

Anonymous said...

JDTaik Palat

fikri hafiz said...

asyik dengar kate org jee..knpe x selidik sendiri...sbb diri sendiri x hebat..(DENGAR KATE ORG. DENGAR KATE ORG. DENGAR KATE ORG)

Anonymous said...

pernah jalan bandar kuantan? erm..entah lah..nak panggil bandar pun segan...jauh panggang dari api compare Kuantan ngan JB

Anonymous said...

Adat orang kalah memang meroyan...err tahun depan aku cadang jdt beli real madrid pulak ekkk, baru boleh kalahkan pahang..emm tapi selangor blm tentu, kah3

Anonymous said...

Pergi ke stadium darul makmur nak luaskan kuasa..err tengok2 kuasa tak de . Ha ha ha ha ha.

Anonymous said...

Pergi ke stadium darul makmur nak luaskan kuasa..err tengok2 kuasa tak de . Ha ha ha ha ha.

Anonymous said...

Apa lah bodoh sangat nak faham. JDT buat tifo hina sultan negeri lain = tak pe, EA buat tifo nak balas kena rampas. Berat sebelah ke mana. Sampai ipar duai sultan korang pun tak kenal. Sudah la mereka tu sultan Melayu. Engkaorang semua org Melayu. Pikir sendiri sudah la..bongok betul..la.

Anonymous said...

Kahkahkah. Sayang betul kat FAM ye. Nk cover FAM baik punye. Alahai.. Kantoi kan diri sendiri lagi.

Anonymous said...

JDT buat tifo untuk ORGANISASI, bukan point pada individu. EA buat tifo untuk individu. Haaaaa kalau nak tahu, tulah PERBEZAAN sebenar dia. Dok meroyan dah kenapa. Haduii EA

Anonymous said...

Pendapat aku la Puak EA ni belum berapa matang dalam mengendalikan persiapan TIFO berbanding budak BOS.Tiap game JDT di Larkin kalau google YuoTube selalu ada dan paling respek sekali TIFO terowong untuk Azlan Johar.
Tapi kalau google YouTube EA x berapa meriah kat SDM.
Tapi persoalan kat sini FAM ada hubung kait dgn EA dalam hal ini.....?

Apa pun satu malaysia tengok & perhatikan pihak EA menegakkan benang yang yang basah & menonjolkan kebodohan diri sendiri....

-Fans FELDA-

Anonymous said...

Spin lah tang mana pun...cakap lah aps pun. JDT kalah dgn Pahang itu part of the game...tp EA kantoi kawtim dgn FAMB. Its another interesting GAME to watch too.

We are not blind neither a FAMB baruah

Anonymous said...

Tifo untuk organisasi paler hotak ko.. Pic anak anjing kaler hitam putih pakai mafla kuning Tu ape?? Ko yg buat org Pahang marah lgi x sedarcube jawab.??

Anonymous said...

ok...kau nak marah ke apa ke...itu perasaan kau. persoalan di sini EA bersama PBNP dan FAMB telah berpakat utk tifo yg tak menjadi tu....korang dah berpakat dgn FAMB.
korang jadikan tifo di larkin as a personal issue...ok fine. boleh timbang tara lagi lah...tapi bersama FAMB utk menjaya kan tifo yg x berjaya...itu apa?

bahasa mudah nya - EA baruah FAMB!

Anonymous said...

Dah la ea dah besor kn. Ngaku je la jgn dikejar ego tu.positive sket

Anonymous said...

Kepada semua komrad EA jgn dilayan sakai2 ni. Budak2 baru nak up jgn ambik hati. Minda terkurung di selatan. Ikut perangai singapork hanjing.

Anonymous said...

Puak PakHang bangang babi memang macam ni.. Wei bangang, bpe bnyk kali kau kne banckup dgn FAM?! Aku nk tnye.. isu FLARE kau.. Ada berita kne denda? Bangang! Penulisan yang membodohkan orang sama macam anak beranak Sultan kau yang membangangkan FAM dan memalukan sejarah BolaSepak Pahang. Kau dengan Sultan kau 2X5.

Anonymous said...

Dan jugak memalukan sejarah BOLASEPAK MALAYSIA!

MЯ ЦПKПӨЩП said...

Piala sultan sendiri kene amek ngan negeri lain... eeeeeeeee malunyeeeee...

MЯ ЦПKПӨЩП said...

Piala sultan sendiri kene amek ngan negeri lain... eeeeeeeee malunyeeeee...

Anonymous said...

Dah masuk gua ke apa EA Ni. Stadium cengkerik lagi ramai dari ultras. Huduh la ultras sokong time menang saje.

Anonymous said...

JDT 2013-2016
3 super league champions
1 fa cup champion
2 Sumbangsih cup
1 AFC cup

Ongoing 2016
1 more win or draw to be "undefeatable" team for 1 season in MSL
Semifinal AFC Cup

I love JDT, TMJ <3